888.8x.hu

Go!Store CashBack - Partnerek

http://gostore.hu/home/search/city - (Go!Store CashBack - Partnerek) - VÁSÁRLÁSKOR PÉNZVISSZATÉRÍTÉS - (jelenleg ~ 132.000 vásárlónak)

Visszatérítés kontra kedvezmény, avagy melyik a jobb Önnek?

Először is tegyük tisztába a két fogalmat. A kedvezmény azt jelenti, hogy kevesebbet fizet a vásárló. A visszatérítés pedig azt jelenti, hogy a teljes összeget kifizeti a vevő, majd ezután valamennyit visszakap valamilyen formában. Ezt a méltán népszerű Go!Store rendszerében úgy oldották meg , hogy valamennyi százalékot visszakap a vásárló a mobil pénztárcájára vagy a lojalitás kártyájára.

 

Vállalkozói szemszögből

Ha a cégek oldaláról nézzük, akkor már egy kicsit bonyolultabb a helyzet. Vegyünk egy egyszerű példát. Tegyük fel, hogy egy bizonyos termék  1.000 forintba kerül és a példának okáért vegyünk 10% kedvezményt vagy visszatérítést alapul.

Abban az esetben, ha kedvezményt kap a vásárló, akkor a példa szerint a vásárló 900 forintot fog kifizetni, a fennmaradó 100 forint kedvezmény gyakorlatilag elveszlik. Akár azt is lehet mondani, hogy  ez abszolút veszteség a cég részére, ami még mellé semmilyen formában sem írható le.

 

 

Visszatérítés a Go!Store rendszerében

Mivel a visszatérítésnél alapból a teljes összeget kifizeti a vásárló, így már pénzénél van a vállalkozás. A befolyt összeg függvényében ad visszatérítést a vásárlónak, a példánkból kiindulva 100 forint visszatérítés keletkezik. Mivel ez a visszatérítés hivatalosan kerül visszaadásra, így a 100 forint, mint hivatalosan elkönyvelhető költségként jelenik meg így, - bár minimális kiadással járt a cég részéről-, de még is több marad, mert van mit elköltségelni. 

 KKV Start itt - 19071523 (3X)

Összességében nézve: A Go!Store magyar fejlesztésű rendszere mindezekre kiválóan alkalmas. Olyan kicsi a rendszer használatának költsége, hogy az előzőekben említett okok miatt anyagilag minden képpen jobban jár a vállalkozás a visszatérítési rendszer alkalmazásával. Sőt! Mivel az így visszakapott pénzt a vásárló csak azoknál a vállalkozásoknál tudja felhasználni, amelyek szintén csatlakoztak a rendszerhez, így, egyre több visszatérő vásárlót is eredményez. Ezen kívül a kézzel fogható és újra felhasználható pénz visszatérítés következtében gyakorlatilag jelentős fogalomnövekedést lehet vele elérni, hiszen a vásárlók szívesebben mennek olyan helyre a pénzüket elkölteni, ahol pontosan tudják, hogy minden alkalommal visszakapnak. http://888.8x.hu/gostore-cashback

Keresőszó - Go!Store CashBack -- Go!Store visszatérítés

Kiemelkedő, új eredményeket kívánok Önnek is a Go!Store Club-ban!

Érdeklődés, jelentkezés az alábbi email címen és telefonszámon.

 

Barátsággal üdvözli:

Vörös Gyula 
kreatív és marketing csoport

06(20)3820028
E-mail: gostore.hu@gmail.com

 

TELEPÜLÉS - ABC

Tippek Városonként

GO!STORE - (kártya, QR kód)

JELENLEGI  Vásárlóink száma

Magyarország - Településein

132.000  Vásárló !

 

Budapest

Debrecen

Zalaegerszeg

Ajka

Maglód - Település Kártya

Szentes

Kaposvár

Isaszeg - Település Kártya

Miskolc

Veszprém

Kiskunhalas

Érd - Település Kártya

Szeged

 

Továbbiak ... 

Képtalálat a következőre: „mind”

Személyes Kód igénylése ?

Co-Branded Egymásért Program 

Legyen akár 5

00 - 3000 db. kiosztható kártyám és kódom? 19071523

 

 

betterwareinfo.hu/09097/kereseti-lehetoseg -- Tájékozódás a weboldal Link-en -- vagy - Vörös Gyula telefonszámán: - T: 06(20)3820028