888.8x.hu

V.I.P. Képviselő

  1. V.I.P. KÉPVISELŐKÉNT (Független Képviselőként) regisztrálok ? ... Na ez az ami mind közül a legjobb, de természetesen a legtöbb feladattal is jár együtt. Képviselő bárki lehet, aki képes elsajátítani mindazt, ami a munkánkhoz kell. A Go!Store üzletépítés nem túl bonyolult, nem kell hozzá különleges képzettség, vagy magas szintű tudás, csak merni kell nagyot álmodni. Minden más adott.
  2. Gondolkodj nagyban és cselekedj! 
  3. A feladataink ellátásáért gyakorlatilag részesedünk a vásárlóink, az elfogadóhelyeink és a képviselőink forgalmából. Gondolj csak bele: csak itt Magyarországon közel 3.000.000 (azaz három millió) ember költekezéseiből, több mint 200.000 cég kereskedelmi és szolgáltatóipari tevékenységéből, valamint akár 100.000 képviselő munkájából részesedhetsz. És még ehhez fog majd hozzá jönni Európa is! De egy picit előre szaladtam, hiszen ez a jövő, a következő 2 év "termése" lesz. Ma még az elején tartunk és ettől olyan fantasztikus! Tényleg gondolkodhatsz nagyban. NAGYON NAGYBAN. És cselekedj! Tehát ha Független Képviselőként akarsz regisztrálni, Kattints IDE!

Természetesen akár mind három is lehetsz egyszerre, azaz független képviselő, elfogadóhely és vásárló egy személyben! Erről kérdezz meg a telefonszámomon - +36 20 382 0028. Szívesen segítek abban, hogy neked mi a legjobb! 

Ezen a weboldalon megtalálod a további adataimat is, lépj kapcsolatba velem.

Vörös Gyula - V.I.P. szám: 19071523

És végezetül ...

Sok sikert és jó döntést neked!

 

TELEPÜLÉS - ABC

Tippek Városonként

GO!STORE - (kártya, QR kód)

JELENLEGI  Vásárlóink száma

Magyarország - Településein

132.000  Vásárló !

 

Budapest

Debrecen

Zalaegerszeg

Ajka

Maglód - Település Kártya

Szentes

Kaposvár

Isaszeg - Település Kártya

Miskolc

Veszprém

Kiskunhalas

Érd - Település Kártya

Szeged

 

Továbbiak ... 

Képtalálat a következőre: „mind”

Személyes Kód igénylése ?

Co-Branded Egymásért Program 

Legyen akár 5

00 - 3000 db. kiosztható kártyám és kódom? 19071523

 

 

betterwareinfo.hu/09097/kereseti-lehetoseg -- Tájékozódás a weboldal Link-en -- vagy - Vörös Gyula telefonszámán: - T: 06(20)3820028